Clara Driscoll által tervezett legszebb Tiffany lámpák otthonba

Clara Driscoll által tervezett legszebb Tiffany lámpák otthonba

Ha az egyik legjobb Tiffany lámpát szeretné beszerezni otthonába, akkor jó helyen jár. Ezek a lenyűgöző lámpák sok otthonban az egyik legnépszerűbb választás. Úgy néznek ki, mint egy műalkotás, és csodálatos ajándék bárki számára. Irodába is kiválóan alkalmasak, és azon kevés művészeti formák közé tartoznak, amelyeknek van eredete. Történelmileg a legnépszerűbb Tiffany lámpák virágos kivitelűek voltak.

Ezeket a lámpákat Clara Driscoll, a Tiffany Studios női üvegvágási osztályának vezetője tervezte. Több mint harminc Tiffany lámpát tervezett, és egészen a közelmúltig Tiffany Girl néven volt ismert. Ezek a gyönyörű darabok még mindig nagyon drágák, de királyi hangulatot kölcsönöznek otthonának. Otthona bármely helyiségének tökéletes központi elemei. Az biztos, hogy beszédtéma lesz.

Akár franciaországi nyaralást tervez, akár gyönyörű csillárra van szüksége, a Tiffany lámpa klasszikus választás. Az AMORA lámpa finom üvegmintái egyediek és meleg arany fényt adnak. Más Tiffany lámpák többféle formában, méretben és anyagban találhatók. Számos lehetőség közül választhat, amikor a tökéletes lámpatestet választja otthonába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük