Tiffany állólámpa

Tiffany állólámpa

A leghíresebb Tiffany stílusú állólámpa a szitakötő volt. Ez egy klasszikus dizájn, amelyet évek óta tisztelnek. A Tiffany stílusú lámpaként ismert, több ezer egyedi üvegdarabból áll, és gyönyörű színpalettával rendelkezik. Számos stílus áll rendelkezésre, köztük egy pillangóval és egy szitakötővel. Ez a két stílus egyformán szép és ma is népszerű.

A Tiffany állólámpa klasszikus dizájnja az eredeti reprodukciója. A Tiffany Girls volt az ötletgazda a tervek mögött, és mindegyiket kézzel készítették. Az ernyők selyemből voltak, a lámpaernyőt pedig rézfóliába csomagolták. A lámpaernyő volt a lámpa legkényesebb része, ezért a mesterembereknek gondosan kellett vágniuk és forrasztniuk minden egyes darabot. A legnépszerűbb fazonok a páva és a keleti dizájnok voltak, de kaphatóak kedvezőbb színekben is.

Klasszikus kialakításuk ellenére a Tiffany állólámpák nem mindig olcsók. A Tiffany replikák széles választékát találhatja meg az interneten. Ezek műanyagok és nem néznek ki olyan jól, mint az eredetiek. A Tiffany stílus az egyik legfényűzőbb és legszebb. Egyedi állólámpát is vásárolhat. Bonyolult mintája a formatervezés számos változatában megtalálható. Ezen kívül az ár is nagyon ésszerű.

A híres Tiffany lámpa műalkotás és funkcionális tárgy. A klasszikus lámpát Louis Comfort Tiffany készítette. Elegáns megjelenése egyedi, és minden otthonban megragadja a tekintetét. Ezek a Tiffany lámpák tökéletesek a ház bármely helyiségébe. A lámpa egyszerű, de elegáns stílusa bármilyen stílushoz alkalmazható. Nem csak a design számít, hanem a színek is. A színek és minták testreszabhatók a tér dekorációjához.

Ezek a gyönyörű Tiffany lámpák kézzel készültek, és kompatibilisek mind a hagyományos, mind a LED izzókkal. A Tiffany lámpák gyönyörű színeikről és bonyolult formatervezésükről híresek. Némelyikük egyedi tulajdonságokkal is rendelkezik. Beszélgetést indítanak el, és bármilyen helyiségben csodálatosan fognak kinézni. Ezek a reprodukciók kiváló minőségükről és tartósságukról ismertek. Ha reprodukciót keres, vegye figyelembe a lámpa stílusát és színét. Ezek az eredeti másolatok nagyon kívánatosak.

A szitakötős állólámpa a legnépszerűbb Tiffany lámpa. A történelem legdrágább lámpája, több ezer dollárt is érhet. Kialakítása egyedi, ezért elengedhetetlen a tökéletes Tiffany replika kiválasztása. Ha valódi másolatot keres, a bostoni Szépművészeti Múzeum remek példával rendelkezik. Ez a modell az, amit szeretne. Sok más modell is létezik ehhez a kialakításhoz. A legnépszerűbb szitakötő asztal.

Sokféle állólámpa kapható. A modern geometrikus Tiffany lámpák ideálisak nappaliba és hálószobába. Akár egyedi Tiffany-stílusú lámpát keres irodájába vagy hálószobájába, ez minden bizonnyal látványos lesz. Az állólámpa minden helyiséget feldob. Ha Tiffany gyertyát vásárol, a barátai irigyek lesznek. Minden kollégája irigyelni fogja Önt.

Kezdetben a Tiffany-stílusú állólámpák nem üvegből, hanem fémötvözetből készültek. Rézből készültek. A lámpa elkészítéséhez rézfólia módszert alkalmaztak. Egy személy rézfólia-sablon segítségével nyomon követheti egy lámpa körvonalát. Ez lehetővé teszi színes üvegdarabok ragasztását. Ezt a technikát ma is használják, és nagyszerű módja annak, hogy személyre szabott Tiffany lámpát készítsenek. Ha személyre szabott állólámpával rendelkezik, akkor egyedi Tiffany stílusú állólámpát kaphat, amely valóban személyre szabottan illeszkedik otthonához.