Tiffany Art Deco csillárok

Tiffany Art Deco csillárok

Ha klasszikus, elegáns stílusú csillárt keres, akkor imádni fogja a Tiffany Art Deco lakrészeket. Ezek a gyönyörű darabok nagyszerű módja annak, hogy luxust varázsoljon otthonába. Fémből készültek, és állíthatóak, hogy illeszkedjenek az Ön helyéhez, de sokféle stílussal is rendelkeznek. Az ezekben a csodálatos világítótestekben használt kristályok és színes üvegek a legendás Louis Comfort Tiffany tervező által híressé tett tervekre emlékeztetnek.

A Tiffany Studios leginkább színes üveglámpáiról volt ismert. A tervek gyakran bonyolultak és bonyolultak voltak, és az angliai művészeti és kézműves mozgalom ihlette őket. Ennek eredményeként sok gazdag ember népszerű választásává váltak. Egyes leghíresebb lámpáik a Fallen Lamps, amelyek mozaikokat tartalmaznak. A Tiffany csillárok ólomüveg panelekből készülnek. Kézművesek, és a bonyolult részletek órákig tartó részletes munkát igényelnek.

A Tiffany Art Deco csillárok már több mint 100 éve léteznek, de még mindig sok lakástulajdonos népszerű választása. Ezek a lámpák sárgarézből készülnek, és gyönyörű ólomüveg árnyalatúak. Ezek a stílusok rendkívül szépek, és sok otthon klasszikus stílusává váltak. A csillárok csodálatos módja annak, hogy kifinomultságot vigyen otthonába. A Tiffany lámpatest minden helyiségben nagyszerűen fog kinézni, és otthonát kiemeli a többi közül.

A Tiffany Art Deco csillárok tökéletesek minden otthonba. A Tiffany csillárok modernek és bárhol felszerelhetők. Csodálatosan néznek ki, és egy csipetnyi stílust kölcsönöznek terének. Az ólomüveg fa erezetű textúrájú, ami szép akcentussá teszi az árnyalatokat. Az árnyékolók szintén 9,5 magasságúak és három szabványos izzóhoz készültek. Tökéletes választás minden otthonba.

A Tiffany Art Deco csillárok gyönyörűek és egyediek, és csodálatos módja annak, hogy egy kis luxust adjon otthonába. Ebben a stílusban könnyen beszerezhet egy vonzó csillárt. Otthonát is vonzóbbá teheti, ha a dekorációjához illő színt választ. A Tiffany csillárok színei remek környezetet teremthetnek egy romantikus vacsorához kedveseddel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük