Tiffany asztali lámpák – Hogyan lehet észrevenni a hamisítványt

Tiffany asztali lámpák – Hogyan lehet észrevenni a hamisítványt

A Tiffany nevet Thomas Edison találta ki 1879-ben. A lámpákat Franciaországban, de az Egyesült Államokban gyártották. A Tiffany stílus nagyon népszerű a modern belsőépítészetben, és ők voltak az elsők, akik beépítették az ólomüveg használatát a lakberendezésben. Egy igazi Tiffany asztali lámpát többféleképpen is felismerhetünk. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan lehet felismerni a hamisítványt. Ez a cikk segít azonosítani a hamisítványt.

A legtöbb Tiffany asztali lámpa közepes vagy teljes méretű, és speciális izzókra és lámpatalpokra van szükség. A közepes méretű változatok általában húsz-harminc centiméter magasak. Függetlenül attól, hogy ennek a stílusnak a kompakt vagy teljes méretű változatát választja, győződjön meg arról, hogy a hálószobájához megfelelő méretet vásárol. Olyan lámpatestet szeretne találni, amely a hálószobájához is illeszkedik. Választhat szélesebb spektrumú izzót is, amely valódi színt ad a fénynek.

Noha ezek a lámpák stílusosak és egyediek, finomak is, és gondosan kell kezelni őket, hogy tartósak legyenek. Ha Tiffany üvegtisztítót használ az árnyékoló lámpa tisztításához, garantálja a befektetés biztonságát. Ügyeljen az ammóniára, és használjon puha ruhát, hogy elkerülje a kényes üveg megkarcolását. Ha Tiffany asztali lámpát választ, győződjön meg arról, hogy a megfelelő árnyalatot választja. Amikor a lámpához megfelelő lámpát kell kiválasztani, olyan lámpatestet kell választania, amely illeszkedik hálószobájába.

Amikor Tiffany asztali lámpát vásárol, érdemes lehet egy pohár konfettivel is vásárolnia. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy nyilatkozatot adjon a dekorációval. Különleges hangulatot kölcsönöz szobájának, miközben melegen tartja a fényt. Néhány Tiffany asztali lámpa konfettiüveggel is rendelkezik, amely a lámpa bekapcsolásakor megváltoztatja a színét. Ha tetszik Tiffany asztalának stílusa, ez a tökéletes választás az Ön számára.

Többféle Tiffany stílus közül választhat. A leghíresebbek a fém- és gyantalapúak. A drágábbaknak öntött fém talpuk van. Egy jó minőségű Tiffany lámpa tömör sárgaréz és gyantalappal rendelkezik. Alternatív megoldásként választhat egy gyanta talpú Tiffany lámpát. Sok más típusú Tiffany lámpa is kapható. A dekorációjához illő asztali lámpát találhat.

Bármilyen stílust is választ, soha nem tévedhet a Tiffany lámpával. A stílus időtlen, és bármilyen környezetben használható. Egy jó lámpa időtlen darab lehet. Ez az egyik legszebb műalkotás. Egy jó dolog varázst és stílust varázsol otthonába. Ezenkívül büszke lesz a lámpájára. A lámpa különleges érzést kelt. Egy jó Tiffany lámpa egy életre szóló befektetés.

A Tiffany stílusban készült asztali lámpa befektetés az otthonába. Ezek a legjobb választás, ha antik hatást szeretne adni a dekorációnak. Arany alapja van. A bronz alapja nem veszíti el fényét. A Tiffany asztali lámpák vintage bájt varázsolnak otthonába. Minden szögből láthatja majd. Biztosan értékesek lesznek. Ha egy új Tiffany lámpa vásárlásán gondolkodik, sok választási lehetőség áll rendelkezésére. Találhat tökéleteset otthonába.

Amellett, hogy egyediek, a Tiffany asztali lámpák hibásak is lehetnek. Bár az eredeti Tiffany lámpák Kínában készülnek, Indiában is gyárthatók utánzatok. A legtöbb replika azonban tömeggyártású, és nem eredeti. Mindig szépek és nagyon keresettek a gyűjtők körében. Lehet, hogy a nappaliban megtalálja a tökéletes lámpát otthonába. A legjobb replikák nem drágák, és gyakran elfogadható áron kaphatók. Ha asztali lámpát keres, érdemes lehet reprodukcióba fektetni, akkor az egyetlen dolog, amit tennie kell, az, hogy körülnézzen.

Tiffany asztali lámpákat vásárolhat online. A weboldalon megtekintheti az asztali lámpa különböző modelljeit és stílusait. A Tiffany lámpákon kívül régiségeket és hamisítványokat is találhat. A replika asztali lámpa ugyanolyan lesz, mint az igazi. A Tiffany asztali lámpa mása ugyanolyan színű és stílusú lesz. A replikák mellett rengeteg lehetőség kínálkozik az igazi megtalálására. És ezeknek a kiütéseknek az ára lényegesen megfizethetőbb lehet.

A budapesti művészeti múzeumban tekintse meg a számos kiállítást, hogy valódi szecessziós lámpákat nézzen meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük