Tiffany csillár

Tiffany csillár

A szoba megvilágításának nagyszerű módja a Tiffany csillár. A Louis Comfort Tiffany által tervezett gyönyörű világítótestek szecessziós megjelenésűek, lekerekített üvegárnyékkal. Akár csillárként, akár függőlámpaként használja a lámpatestet, minden bizonnyal elegáns megjelenést kölcsönöz. És ami még feltűnőbb, az a történelmi jelentőségük. A művészet és az elegancia szimbólumai, és sokféle otthonban megtalálhatóak, a moderntől a hagyományosig.

Ha Tiffany csillárokat keres, vegye figyelembe a tervezést. Egyes stílusok virágokra és más természetes elemekre emlékeztetnek, mások pedig rendkívül részletesek. Maga az üveg stílusa is változhat, harangra vagy virágra emlékeztető darabokkal. Az ezekhez a lámpatestekhez használt anyagok is nagyszerű választási lehetőséget jelenthetnek a költségvetésben lévők számára. Bár a Tiffany név kissé előkelően hangzik, klasszikus stílus, sok meghatározó tulajdonsággal.

Az első Tiffany csillárok 1895-ben készültek. Ezek a darabok rendkívül drágák, de lenyűgöző kiegészítői lehetnek a helyiségnek. Valójában olyan megfizethetőek lehetnek, mint 300 dollár. A legszebb példák közül néhányat Harvey Weinstein készített, akit 23 évesen vettek fel a Nemzeti Akadémiára, és jelenleg a Manhattanben található Harvey Weinstein Antikvitás Bemutatóterem tulajdonosa. Bár a legtöbb termék nem megvásárolható online, a bemutatóterem nyitva tart a dátumokra és a kiválasztott antik piacokon és bemutatókra.

A Tiffany lámpák több száz színes üvegdarabból készülnek egymáshoz olvasztottak. Különösen hasznosak a kanapé díszítésére, és nagyszerű választás étkezőkbe, nappalikba vagy hálószobákba. Sokféle méretben megtalálhatóak, 16 és 24 hüvelyk között. Tiffany lámpa vásárlásakor ne felejtsen el egy pillantást vetni a művész történetére és kultúrájára. Ezeknek a lámpáknak a tervezését és kivitelezését hihetetlenül relevánsnak találja a mai világban.

A Tiffany csillár felszerelése előtt csillárral kell felakasztani. A használt üvegnek könnyűnek kell lennie, és hosszú ideig állnia kell. Ha nagy a helye, ne használjon száz fontnál nagyobb súlyú csillárt. Jó lehetőség egy egyszerű Tiffany medál, amely a mennyezetről lóg, lánccal és kristálygömbbel az alján.

A Tiffany Lighting nagyszerű befektetés. Ezek a csillárok nagyszerű módja annak, hogy stílust és funkciót adjon a helyiségnek. E gyönyörű lámpák élénk árnyalatai hívogatóbbá teszik a helyet. Más eszközökkel együtt használva jól néznek ki, és látványosak. Stílusos központi elemei lehetnek otthonának. A Tiffany lámpa nagyszerű módja annak, hogy bármilyen teret feldobjon. Fontos azonban emlékezni arra, hogy a Tiffany lámpa formája kiegészíti a meglévő dekorációt.

A Tiffany csillárt óvatosan és körültekintően kell felszerelni. Azt szeretné, ha a lámpatest tökéletesen illeszkedne a helyiségbe. A Tiffany lámpatest gondozásának legjobb módja az, ha olyan alapot választunk, amely illeszkedik a szoba színvilágához. Ugyanilyen fontos a hagyma számára a fák alapjaként ismert alap. A Tiffany lámpa megfelelő karbantartása érdekében puha ronggyal óvatosan törölje le az üveget. Miután megtisztult, olyan fényesen kell világítania, mint maga a fény.

A Tiffany lámpáknak két fő típusa van: antik és vintage. Mindkettő gyönyörű és időtlen. Ha szerencséd van, egy ingatlankiárusításon találsz egy eredeti Tiffany lámpát. Az autentikus Tiffany lámpák a helyiség fókuszpontjai lehetnek, és lenyűgöző esztétikai vonzerővel bírnak. De ha nem talál igazi antikot, lehet, hogy meg kell elégednie egy olcsóbb másolattal. Egy másik országból származó reprodukció akár 10 000 dollárba is kerülhet.

A Tiffany üveg árnyalata üveg. A dizájnt Louis Comfort Tiffany fejlesztette ki. A lámpa bonyolult üvegbúrával rendelkezik. Az autentikus Tiffany lámpát kemény üveg árnyalata különbözteti meg. Fényes megjelenése varázslatos hangulatot teremt. Ez a fajta lámpa befektetésnek számít, amely generációkon át kitart. És ez egy jó módja a konyha díszítésének. A Tiffany stílusú lámpa intenzív színei minden helyiség fókuszpontját képezik.