Tiffany fali lámpák art deco stílusban

Tiffany fali lámpák art deco stílusban

Az Art Deco korabeli Tiffany fali lámpák stílusos módja annak, hogy csillogást és csillogást vigyen bármely helyiségbe. A színpalettától függően választhat egy merész dizájnt, amely kiemelkedik, vagy választhat olyat, amely zökkenőmentesen illeszkedik a többi dekorációhoz.

Ezek az Art Deco ihletésű Tiffany fali lámpák lenyűgöző ólomüveg mintákat tartalmaznak, amelyeket Louis Comfort Tiffany inspirált. Varázsoljon azonnali szépséget bármely otthonába ezekkel az egyedi fali lámpákkal!

Tiffany lámpák

A Tiffany lámpák az organikus formák, a nyugtató színpaletták és az ékszerszerű ólomüveg remek kombinációjával ragadnak meg. Ezeket a lámpákat Louis Comfort Tiffany készítette a 19. század végén, és a szecesszió progresszív irányzatát képviselik.

A Tiffany ólomüveg lámpák keresett stílus az antikváriumokban és aukciókon. Az eredetik hatjegyű értékeket kaphatnak, de ennek a költségnek a töredékéért sok reprodukció is megtalálható.

A Tiffany technika magában foglalja a design kiválasztását, majd a színes üvegdarabok gondos összeállítását egyetlen egységgé. Utána fóliába csomagoljuk és összezárjuk.

Nehéz lehet különbséget tenni a Tiffany lámpák és a reprodukciók gyártói között, de vannak olyan árulkodó jelek, amelyek segítségével megállapíthatja a valódiságát. Először ellenőrizze, hogy a színe és a textúrája olyan, mint egy eredeti Tiffany stúdiólámpa.

Sconces a Tiffanynál

Az Art Deco korszak Tiffany fali lámpái a történelem egyik ikonikus világítási stílusa voltak, élénk színeket és csillogást hozva minden helyiségbe. Nemcsak minden modern otthon számára megfizethetőek, de nagyszerű fókuszpontot jelentenek a bejáratokban vagy a hálószobákban.

A Tiffany csillár talán túlzás az intimebb helyért, de a falikarok nagyszerű megoldást kínálnak. Egyedül is lenyűgöző tulajdonságként állnak rendelkezésre, vagy más Tiffany asztali lámpákkal, állólámpákkal vagy csillárokkal is kiegészíthetik a megjelenést.

Rengeteg dizájn közül választhat, de a mi legjobb választásunk a Schwamm villanylámpa lenyűgöző, könnyű dizájnjával és nagy kristályüveggyöngyeivel. A kis fémkeretekkel és bonyolult részletekkel készült alkalmazás valóban egyedülálló az 1stdibs készletében.

Tiffany gyertyatartók

A Tiffany csillárok időtlen és kifinomult levegőt hoznak minden helyiségbe. Louis Comfort Tiffany ólomüveg művészeti formájának pontos reprodukciói, ezek a csillárok az időtlen stílust és a hagyományos művészetet tükrözik, amelyek az elkövetkező években is időtlenek maradnak.

A Tiffany-stílusú világítás nem korlátozódik a csillárokra; Különféleképpen használható lámpákat, lámpákat és asztali lámpákat is tartalmaz.

A Tiffany asztali lámpák különösen népszerűek. Mintázataik és színsémáik lehetővé teszik, hogy zökkenőmentesen kiegészítsék bármely belsőépítészeti sémát.

Ez az asztali lámpa virág alakú ernyőjével tűnik ki, és a legtöbb Tiffany lámpától eltérő stílust kínál. Ahelyett, hogy több üvegdarabot használna össze, hogy szirmokat képezzenek, ez sok egyedi, egyedi darabot használ a simább esztétikai és érzés érdekében.

Tiffany asztali lámpák

A Tiffany asztali lámpák romantikus hangulatot biztosítanak minden helyiségben. Ezek a lámpatestek nemcsak dekoratív elemek, amelyek megvilágítást biztosítanak, hanem olyan műalkotások is, amelyek szépséget és bájt adnak.

Ezek a lámpák a Louis Comfort Tiffany által 1893-ban úttörő ólomüveg technikát alkalmaznak. Minden üvegdarabot gondosan kézzel vágtak, és a védelem érdekében rézfóliával bélelték ki, ami szintén segíti a forraszanyag biztonságos tapadását.

Ez a folyamat türelmet és precizitást igényel, így minden egyes üvegdarab színe kissé eltér. Ez olyan jellegzetes megjelenést kölcsönöz lámpájának, amelyre soha nem lesz egyforma lámpa.

A Tiffany fúvott üveg színek és minták, valamint formák széles választékában kapható. A népszerű minták virág-, madár- és állatmotívumokat tartalmaznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük