Tiffany szitakötős állólámpák

Tiffany szitakötős állólámpák

A Tiffany Dragonfly állólámpák szecessziós vagy art deco lámpatestek lekerekített vagy négyzet alakú ólomüveg árnyalatokkal, geometrikus nyomatokkal. Virágmintákkal, például tavirózsákkal vagy szitakötőkkel is díszíthetők.

A Tiffany árnyalatokat kézzel készítik több száz színes üvegdarabból, amelyek rézfólia módszerrel vannak összeolvasztva, élénk árnyalatokat és bonyolult mintákat hozva létre, amelyek ikonikus berendezési tárgyakká váltak.

Nem mozgó kialakítás

A Tiffany Dragonfly állólámpák mozgatható és nem mozgatható változatban kaphatók, az előbbi a koronaékszer. Ez a modul nem csak képeket és videókat jelenít meg, szöveges üzeneteket küldhet vagy akár zenét is lejátszhat, hanem a semmiből összeállíthatja lámpáját olyan modern technikák segítségével, mint a 3D nyomtatás vagy a CNC marás.

A 3D nyomtatási technológiával kényelmesen a tenyerébe illeszkedő lámpák, valamint a térben lebegni látszó csillár stílusú lámpák készíthetők. A piacon számos más típusú világítás is elérhető, beleértve a LED-es és a fénycsöves opciókat; Azonban annak meghatározásához, hogy melyek ideálisak vállalkozása számára, alaposan tanulmányozza át célközönségét.

Rézfólia módszer

A rézfóliás konstrukció üvegdarabok készítésének módszere úgy, hogy azokat egy láthatatlan rézfóliarétegbe csomagolják, és összeforrasztják, így bonyolult napégést hoznak létre az ólomüvegen.

Tom Venturella, a Venturella New York-i stúdióinak kurátora szerint a Tiffany LeBellules állólámpáit a technika és a réztechnika felhasználásával hozták létre.

A rézfóliázás népszerű technika, amely finomabb részleteket kínál, mint az ólomcsatorna módszer. Sajnos a projektek befejezése több időt igényel.

Miután megértette, hogyan kell használni a rézfólia módszert, az ólomüveg darabok csatlakoztatása viszonylag egyszerűvé válik. Ahhoz, hogy a dolgok hatékonyabban és gördülékenyebben menjenek, segít, ha kéznél vannak a segítségnyújtási eszközök.

Különböző szélességben és hátlappal kapható a rézfólia, amelyet átlátszó vagy átlátszó üvegre lehet felvinni dekoratív hatások érdekében. Ez egy tökéletes módja annak, hogy vizuális érdeklődést keltsen, és ezüst vagy réz hátlappal érkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük